MARESME / El Tecnocampus i Founderingers Group posen en marxa un programa d´acceleració d´star-ps


9 enero 201803 Catalunya TIC
x

La Fundació Tecnocampus i l’empresa Foundingers Group posen en marxa una acceleradora d’empreses de l’àmbit de la salut, anomenada Kenko

Acollirà projectes d’alt potencial de creixement en el sector de la salut, i s’activarà amb el suport de la plataforma Telefónica Open Future. El termini per a la presentació de sol·licituds per formar-ne part s’obre el  27 de desembre de 2017 i acaba el 5 de febrer de 2018. En una primera fase, s’adreça a start-ups amb innovacions digitals en el sector salut.

Els projectes que formin part d’aquesta acceleradora rebran un conjunt de serveis orientats a afavorir el seu creixement, maduració i desenvolupament del model de negoci. A més, comptaran amb el suport de l’equip promotors i de mentors, formació proporcionada per experts externs, accés directe a inversió i espai de treball gratuït en una oficina de l’edifici dedicat a la salut TCM6 del TecnoCampus, que s’amplia el proper mes de febrer amb nous espais per a empreses.

L’objectiu per al TecnoCampus és detectar start-ups innovadores en el sector de la salut que, un cop consolidades, puguin establir-se en aquest nou edifici en règim de lloguer. El programa estarà enfocat a start-ups amb un “mínim producte viable” que comptin amb un equip complementari i compromès amb el projecte. Tota la informació relativa a aquest nou programa està disponible al lloc web.

L’acord entre la Fundació TecnoCampus Mataró-Maresme, que gestiona el parc del mateix nom, i Foundingers Group, permet posar en marxa aquest programa amb la col·laboració entre el sector públic i el privat. L’experiència individual dels socis i col·laboradors es trasllada a un programa d’acceleració de qualitat, especialitzat i adaptat a les necessitats de les start-ups participants.

 

Original a: tecnocampus  

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain