CATALUNYA / Cabrils i el Museu Tèxtil de Terrassa reben les diagnosis TIC


9 enero 201802 Catalunya TIC
X

La Diputació de Barcelona ha lliurat les diagnosis tecnològiques als ajuntaments de Cabrils i al Consorci Centre de Documentació i Museu Tèxtil de Terrassa

que són un recurs tècnic que constitueix una de les línies de suport als governs locals, a través del Catàleg de Serveis.

Aquests estudis inclouen l’inventari dels recursos i projectes TIC de l’entitat i, una anàlisi del model organitzatiu i de gestió dels seus actius tecnològics. A més, estan enfocats a determinar l’estat actual de les tecnologies de la informació.

A partir de la diagnosi es duu a terme un pla d’accions a curt termini que ha de permetre assolir un millor nivell de control de la gestió tecnològica. En base a aquestes diagnosis es poden recomanar assistències tècniques més específiques, en àmbits com ara l’externalització de serveis tecnològics, la gestió de xarxes, la virtualització o la seguretat.

 

Original a: diba

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain