Maker Faire Barcelona


15 junio 201800 TOP, 02 Catalunya TIC
x

Barcelona Maker Faire és una iniciativa de Sónar+D, Fab Lab Barcelona i SokoTech. Coorganitzada per In(3D)ustry | Fira Barcelona amb i la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social “laCaixa”

París ciutat convidada 2018 i més de 200 Makers locals i internacionals, exhibiran les seves creacions al pavelló italià de Fira Barcelona.

Maker Faire Barcelona 2018 reuneix la Comunitat Maker local i internacional, entenent aquesta comunitat com un ampli univers que reuneix investigadors i professionals del moviment Maker juntament amb Universitats, Centres de Recerca i empreses socialment innovadores.

La trobada entre makers, grups de recerca científica i tecnològica i empreses fomenta el coneixement mutu i la interacció entre diverses iniciatives, alhora que facilita un major accés a diferents grups i una gran diversitat de propostes.

Un dels principals objectius és el de promoure la integració de Ciència i Tecnologia amb un ecosistema d’innovació en ràpid creixement com el Moviment Maker fomentat així la trobada entre els millors investigadors i creadors de tots dos models i revertir el coneixement i pràctica entre el públic en general.

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain