Maker Faire Barcelona


15 junio 20180 Top
x

Barcelona Maker Faire és una iniciativa de Sónar+D, Fab Lab Barcelona i SokoTech. Coorganitzada per In(3D)ustry | Fira Barcelona amb i la col•laboració de l’Ajuntament de Barcelona i l’Obra Social “laCaixa”

París ciutat convidada 2018 i més de 200 Makers locals i internacionals, exhibiran les seves creacions al pavelló italià de Fira Barcelona.

Maker Faire Barcelona 2018 reuneix la Comunitat Maker local i internacional, entenent aquesta comunitat com un ampli univers que reuneix investigadors i professionals del moviment Maker juntament amb Universitats, Centres de Recerca i empreses socialment innovadores.

La trobada entre makers, grups de recerca científica i tecnològica i empreses fomenta el coneixement mutu i la interacció entre diverses iniciatives, alhora que facilita un major accés a diferents grups i una gran diversitat de propostes.

Un dels principals objectius és el de promoure la integració de Ciència i Tecnologia amb un ecosistema d’innovació en ràpid creixement com el Moviment Maker fomentat així la trobada entre els millors investigadors i creadors de tots dos models i revertir el coneixement i pràctica entre el públic en general.

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain