Llegir més La FAGEM i el Consell de la Formació Professional de Mataró es reuneixen per crear sinergies


9 octubre 201890 Pae

Tres representants del Consell de la Formació Professional de Mataró s’han reunit aquest dimecres amb el Consell Executiu de la Federació d’Associacions i Gremis Empresarials del Maresme. Durant la trobada, que ha servit per presentar l’òrgan als empresaris, s’ha posat sobre la taula com crear nous vincles entres ambdues entitats. L’objectiu és integrar la gent jove al món de l’empresa i l’associacionisme empresarial. Per Roser Moré, presidenta de la FAGEM, “és preocupant la bretxa generacional que es detecta i la falta de relleu en molts empreses, que han d’acabar tancant”.

Toni Aguilar, director de l’Escola Pia, ha posat sobre la taula la dificultat del món educatiu d’estar al dia de les necessitats del món de l’empresa i ha destacat la importància d’aquesta col·laboració per poder donar resposta a les necessitats del territori.

Podeu consultar tota la informació sobre el mapa educatiu de Mataró i la Formació Professional Dual a www.estudiaramataro.cat

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain