L’Industry 4.0 Congress digitalitzarà tota Barcelona


9 marzo 201800 TOP, 01 MundoTIC
x

El congrés dirigit per Eurecat és el més important del Sud d’Europa sobre innovació industrial

 Barcelona acollirà del 13 al 15 de març l’Industry 4.0 Congress. En el marc de la fira Advanced Factories, aquest congrés dirigit pel centre tecnològic Eurecat és considerat el més important del Sud d’Europa sobre innovació industrial. En aquesta edició congregarà a més d’un centenar d’experts internacionals que analitzaran els reptes de la digitalització en sectors com l’aeronàutica, l’automoció, el ferrocarril, el tèxtil, l’alimentació, el siderúrgic o la salut, amb l’objectiu d’impulsar la relocalització de la producció.”La flexibilitat, la fiabilitat, la reconfiguració, l’eficiència i l’autonomia són ara requisits bàsics per al desenvolupament de noves tecnologies industrials i les indústries avançades han d’estar preparades per a aquesta producció i per als canvis continus i ràpids que es produeixen”, ha defensat Joan Guasch, director de l’Industry 4.0 Congress.

La indústria ha canviat i ja no es tracta només d’una fàbrica. Segons Guasch, “el client ja no és un element passiu que compra el que troba a les prestatgeries o a les botigues, sinó que és ara qui decideix què s’ha de fabricar i com s’ha de produir”. El comprador, en auge.

Eurecat participarà també a la fira Advanced Factories que convertirà Barcelona en la capital europea de la indústria 4.0, on es preveu que hi hagi més de 10.000 congressistes a la recerca de les últimes innovacions en maquinària, robòtica i automatització industrial, així com les noves solucions tecnològiques impulsades per la intel·ligència artificial, l’Internet de les Coses, la fabricació additiva o la ciberseguretat industrial.

“És una transformació vàlida per a qualsevol sector i mida d’empresa i l’important és entendre la indústria d’una nova forma”, ha conclòs Miquel Rey, director general de Negoci d’Eurecat.

 

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain