Les càmeres de Pineda han frenat els robatoris, segons l´Ajuntament


15 enero 201902 Catalunya TIC, 90 Pae
x

Les càmeres lectores de matrícules instal·lades a Pineda de Bages i a les Brucardes «estan assolint l’objectiu previst», segons va assegurar ahir l’Ajuntament de Sant Fruitós en un comunicat, ja que el nombre de robatoris ha disminuït. Segons dades municipals, el darrer cas consumat va tenir lloc a les Brucardes el 21 d’octubre passat.

En total, doncs, segons va destacar el consistori, ja fa dos mesos i mig que no es registra cap robatori. El darrer intent va ser el 16 de novembre a Pineda de Bages, però va poder ser impedit pels Mossos d’Esquadra, que van haver de disparar dos trets en l’aire per evitar ser atropellats per un dels presumptes lladres.

Segons l’Ajuntament, el nombre de robatoris s’ha reduït «dràsticament» des que estan en funcionament les primeres càmeres lectores de matrícula i que van entrar en funcionament a final d’octubre. Les càmeres, situades en llocs estratègics, serveixen per fotografiar les matrícules, per així identificar ràpidament vehicles sospitosos. Malgrat les dades positives, l’Ajuntament demana a la ciutadania que continuï prenent mesures bàsiques de seguretat.

 

……

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain