L’empresa catalana Urbiotica comença a gestionar 1.500 places de pàrquing intel·ligent al Canadà


Urbiotica es va fundar l’any 2008 i ofereix també solucions per a la reducció de la contaminació acústica de les ciutats.

  • arreu del món.

L’empresa catalana Urbiotica ha tancat un acord de distribució per introduir el seu sistema intel·ligent de gestió d’aparcaments a 1.500 places del Canadà. Urbiotica, especialitzada en solucions per a smart cities, ha desenvolupat un sistema de monitorització per a aparcaments, que funciona a través d’una aplicació i d’un sistema de sensors.

Per aquest projecte d’expansió internacional, Urbiotica ha comptat amb el suport d’ACCIÓ–l’agència de la Generalitat de Catalunya per a la competitivitat de l’empresa- a través de l’Oficina Exterior de Comerç i Inversions a MontrealEn aquest sentit, a finals de l’any 2017, l’empresa catalana va participar en una missió organitzada per ACCIÓ, en col·laboració amb AMEC, coincidint amb la celebració de la fira ITS World Congress a la capital del Quebec, on va conèixer el seu soci canadenc.

Aquest acord amb un proveïdor dedicat a la implementació de solucions tecnològiques per al sector dels transports permetrà a Urbiotica comercialitzar el seu sistema d’estacionament intel·ligent arreu del Canadà, on ja ha establert projectes a ciutats com Toronto i Montreal. Aquest servei guia l’usuari, a través d’una app, de forma senzilla i ràpida a les places d’estacionament a l’aire lliure, on s’hi han instal·lat una sèrie de sensors que n’indiquen la disponibilitat en temps real, tot agilitzant el procés d’aparcament i reduint el temps de cerca.

Al mateix temps, el sistema d’Urbiotica “permet controlar de forma més eficient l’ús i el pagament dels estacionaments, evitant la congestió de la circulació i reduint la contaminació que se’n deriva”, tal com ho explica el Chief Commercial Officer de l’empresa, Marc Boher. “La participació a la fira ITS ens va ajudar a identificar potencials distribuïdors i a introduir-nos al Canadà, on fins al moment no havíem aconseguit tancar cap acord”, destaca Boher.

A banda de les aplicacions destinades a l’usuari final, l’empresa també compta amb aplicacions pensades per facilitar la gestió dels aparcaments als seus propietaris, assegurant-se’n un us més eficient i facilitant-ne el pagament. Aquesta solució es pot aplicar tant a les places disponibles al carrer, com en espais privats (com ara els pàrquings d’empreses).

Urbiotica està present en 25 països arreu del món, des de Turquia a l’Argentina, Alemanya, França o Costa Rica. Amb seu a Barcelona, l’empresa es va fundar l’any 2008 i ofereix també solucions per a la reducció de la contaminació acústica de les ciutats.

 

llegeix la notícia original completa a:
 http://www.accio.gencat.cat/ca/accio/premsa-comunicacio/cercador-premsa-actualitat/article/20181021_Urbiotica

ALTA boletín de noticias / ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain