L’empresa californiana de lloguer de vehicles elèctrics Scoot s’instal·la a Barcelona


11 junio 201802.00 Catalunya
x

L’empresa ha triat la capital catalana per iniciar la seva expansió a Europa amb l’obertura al Poblenou de la primera seu fora dels Estats Units, fet que ha suposat la creació de 30 llocs de treball amb la previsió d’arribar als 60 treballadors aquest 2018

L’empresa de mobilitat elèctrica Scoot, amb seu a San Francisco (Califòrnia, Estats Units), ha triat Barcelona per començar la seva expansió a Europa. La marca ha obert a la capital catalana la primera seu fora dels Estats Units, fet que ha suposat la creació de 30 llocs de treball amb la previsió d’arribar als 60 treballadors aquest 2018.
.
El projecte d’inversió d’Scoot a Catalunya ha comptat amb el suport de la Generalitat de Catalunya a través de Catalonia Trade & Investment, l’àrea d’atracció d’inversions estrangeres d’ACCIÓ.
.
D’aquesta manera, Barcelona es converteix en la primera ciutat a nivell internacional després de San Francisco que acollirà la xarxa de lloguer de vehicles elèctrics d’aquesta companyia. En concret, Scoot posa en marxa avui aquest sistema amb una flota de 500 motocicletes i centenars bicicletes elèctriques, que l’usuari pot localitzar, reservar i desbloquejar en temps real a través d’una aplicació al mòbil. De cara els propers mesos, la marca estendrà el servei a cotxes elèctrics “amb l’objectiu de posicionar-se com a líder al transport elèctric multimodal”, segons Mar Pallas, VP Europe Market Development d’Scoot.
.
Segons el director general d’Scoot a l’Estat espanyol, Enrico Sargiacomo, “hem triat Barcelona pel seu alt interès en l’ecologia i la sostenibilitat del model de mobilitat urbana”. “Scoot no només permet moure’s per la ciutat d’una manera àgil i còmode, sinó que a més l’impacte en el medi ambient és un 25% menor que els vehicles de combustióPer això col·laborem amb l’ajuntament i les principals institucions públiques de San Francisco, per planificar i implementar millores en el sistema de mobilitat urbana”, subratlla.

Segueix llegint l’original a: premsa.gencat

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain