L’atur segueix baixant a Mataró de manera lleugera


L’atur segueix una tendència lleugera a la baixa a la capital del Maresme, amb 242 desocupats menys que respecte el mes d’abril, on també va descendir. Això provoca que actualment hi hagi 8.386 persones sense feina a la ciutat, un 13,41% i un 5,29% menys que en l’any anterior en les mateixes dates. Malgrat la bona notícia que suposa un descens en la taxa d’aturats, la realitat és que el descens és el menor dels últims sis anys, on sempre hi havia una caiguda major.

Com a dada comparativa, a la capital del Maresme hi ha un atur proper al d’Espanya, que es troba en el 13,97%, però superior respecte l’atur de Catalunya, que es troba en el 10,24%, i de la província de Barcelona, que està al 10,12%.

Per la seva banda, al Maresme també hi ha hagut una reducció de 503 persones sense feina menys respecte el mes passat, deixant en 23.664 les persones sense feina registrades a la comarca. Això suposa 767 persones menys que ara fa un any.  Al Maresme actualment la taxa de desocupació és del 11,51%. La variació és similar a Catalunya i Espanya, on també hi ha un descens que es mou per sobre del 2% però sense arribar al 3%.

original Capgros

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain