L´ANOIA / L’operadora Iguana cableja de fibra òptica l’Anoia


9 marzo 201802 Catalunya TIC
x

Iguana, l’operador de telecomunicacions de l’Anoia, desplegarà en els dos pròxims anys la seva pròpia xarxa de fibra òptica a diferents zones de set municipis de la comarca: Santa Margarida de Montbui, Argençola, Sant Martí de Tous, La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia, Cabrera d’Anoia i Jorba

A més, la companyia ubicarà instal·lacions tècniques a Capellades i seguirà executant el desplegament que està duent a terme a Masquefa.

Aquesta inversió es farà, en part, gràcies al finançament provinent de fons FEDER (Fons Europeu de Desenvolupament Regional) de la Unió Europea que permetrà fer arribar connexió a internet d’alta qualitat a zones blanques, és a dir, a indrets on hi ha greus dèficits de connectivitat a internet.

Les zones blanques a les quals Iguana donarà servei de fibra òptica seran El Coll del Guix, El Saió i La Mallola a Santa Margarida de Montbui, Clariana a Argençola, Sant Martí de Tous (incloent-hi el nucli urbà, Sentfores, l’Aubareda i Massip), La Torre de Claramunt (incloent-hi la Torre Baixa, la Torre Alta, Camaró i la Rata), Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia (incloent-hi el Castell de Cabrera).

En el decurs d’aquest any està previst que la fibra òptica d’Iguana arribi a Sant Martí de Tous, Clariana, El Coll del Guix, El Saió i La Mallola. De cara al 2019 es completarà el desplegament a la resta de zones blanques previstes: La Torre de Claramunt, Vallbona d’Anoia i Cabrera d’Anoia.

Segueix llegint l’original a: viaempresa

alta

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain