L`ANOIA / El segon Anoia Tast-Tech se celebrarà el 18 de novembre al Museu


13 noviembre 201709CTIC
X

Donar una finestra als joves sobre les possibilitats d’inserció que donen les tecnologies de la informació és l’objectiu del segon Tast-Tech.

La iniciativa compta amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada i se celebrarà el 18 de novembre.

El dèficit de professionals en el sector tecnològic i, més concretament, en el sector de les tecnologies de la informació fa anys que es nota a la comarca. De nou, tres entitats (el Centre de Recursos Pedagògics de l’Anoia, inQuiet i TICAnoia) tornen a impulsar l’Anoia Tast-Tech, una mostra tecnològica amb un objectiu clar: promoure l’apropament de la tecnologia a tots els agents de la comunitat educativa i a la societat en general, donant a conèixer diferents dispositius i el seu funcionament.

La jornada es durà a terme el proper dissabte 18 de novembre de 10 a 2 al Museu de la Pell d’Igualada i Comarcal de l’Anoia, on s’hi podran trobar projectes artisticotecnològics, projectes educatius i empresarials, tallers tecnològics per a diverses edats (prèvia inscripció), xerrades de 10 minuts a càrrec de les entitats tecnològiques participants i una conferència (a 3/4 de 12) adreçada a tots els públics i que porta per nom ‘Vull dedicar-me a fer videojocs, què faig?’ a càrrec de Gina Tost, periodista especialitzada en tecnologia, videojocs, economia mobile i startups.

Durant les quatre hores, hi haurà activa una app per Android desenvolupada per estudiants de l’Institut Milà i Fontanals que permetrà als assistents acumular una sèrie de punts que es podran descanviar a final de la jornada en una subhasta de productes tecnològics patrocinats per diverses empreses del sector TIC. En els darrers anys s’ha anat desenvolupant diverses accions per corregir aquest dèficit de professionals en el sector tecnològic. Entre d’altres, s’han fet activitats extraescolars tecnològiques en centres docents i en entitats dedicades a la formació, així com també campanyes de sensibilització dirigides a joves estudiants.

 

Original en: anoiadiari

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain