L`ANOIA / El CampusMotor Anoia escenari del #repteconnectedcar2017


9 octubre 201709CTIC
x

El passat dijous 26 de setembre es va dur a terme l’acte de deliberació i lliurament del premi valorat en 15.000€

El Repte Connected Car és una iniciativa publico-privada impulsada pel Campus Motor Anoia en col·laboració amb empreses i entitats amb l’objectiu de fomentar el vehicle conectat.

Les persones participants han presentat aplicacions vinculades al vehicle connectat, mitjançant una activitat de co-creació entre entitats i professionals.

El Campus Motor Anoia a part de gestionar el projecte i fer el contacte amb els diferents col·laboradors ha ofert les seves instal·lacions al projecte “Anoia Connected Living Lab” on els participants han realitzat 150 hores de formació sobre el desenvolupament i la seguretat el vehicle connectat, cooperatiu i autònom, nous conceptes de mobilitat urbana.

Les empreses col·laboradores han estat l’Ajuntament de Castellolí, Atlantis IT S.L.U, Clúster de la Indústria d’Automoció de Catalunya (CIAC), Geomotion Games SL, Grup Carles Gestió i Projectes SL, IDIADA Automotive Technology S.A., Instint Tecnologies SL, Servisimó SL i Thinkingles SL.

Els projectes finalistes de tots els que varen presentar van ser: : De-Car Dynamic Emotion Car, InMaps i NiceCoDriver. El projecte guanyador va ser Caravan.

CARAVAN és una plataforma col·laborativa de carpoolling per a empreses que necessitin millorar el seu pla de mobilitat per tal de reduir els costos associats a una mobilitat atomitzada i individualitzada dels seus treballadors. Així mateix, CARAVAN es dirigeix als potencials usuaris que podran reduir els seus costos de desplaçaments fins a cinc vegades respecte els cost actual.

 

Segueix llegint l’original en: anoia.

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain