L´ALT EMPORDÀ / Tallers de formació en TIC per a empresariat i públic general a Roses


10 noviembre 201709CTIC
X

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses programa per a les properes setmanes tres sessions formatives relacionades amb les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)

Dirigides a empresariat i a públic general interessat. Els tallers estan 100% subvencionats i les inscripcions ja es poden realitzar a les oficines de Promoció Econòmica.

La primera de les propostes tindrà lloc el proper dilluns, 30 d’octubre, amb un taller destinat a l’ús de les xarxes socials adaptades als diferents negocis, i estratègies a seguir per arribar al públic objectiu. El 20 de novembre, també dilluns, s’oferirà una píndola formativa sobre eines de gestió TIC adreçades a la mecanització en la gestió de negocis. Per últim, dilluns 27 de novembre, la sessió girarà entorn al comerç electrònic i les diferents plataformes que existeixen en aquest àmbit.

Tots els tallers tindran lloc a les aules de Ca l’Anita. Com a suport electrònic per a la realització dels cursos, cal portar tauleta, ordinador o telèfon mòbil.

 

Original en: roses

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain