L’ALT EMPORDÀ / l’Ajuntament de Figueres ha obert la convocatòria per subvencions en l’àrea de les TIC


31 agosto 201709CTIC
x

L’ajuntament de Figueres va obrir una nova convocatòria de subvencions adreçat a les empreses per oferir assessorament personalitzat en diferents àmbits de les TIC.

L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Figueres segueix apostant per la formació i ofereix cursos subvencionats dirigits principalment a emprenedors i empreses. Aquesta tardor s’oferiran un total de set cursos centrats en capacitació en eines TIC.

Al Centre de Formació Integrat Ferran Sunyer durant sis dissabtes es podrà realitzar un curs de xarxes socials de 24 hores lectives (3 hores al dia). Està pensat per a emprenedors i usuaris que desitgin conèixer el funcionament indispensable de les principals xarxes socials, com són Facebook, Twitter, Instagram o LinkedIn, així com alguns gestors d’aquestes xarxes o editors d’imatges.

Pel que fa a les empreses, es proposen un total de sis cursos dedicats a diferents eines que permetran als participants aprendre nocions de Mailchimp, Ecommerce, millora de la imatge online en empreses turístiques, Ofimàtica, CRM o bé trucs de SEO per començar en el 2.0. Excepte el curs de Mailchimp, que es realitza en tres sessions, tots tenen una durada d’un matí en horari de 9.00 a 12.00 h a l’Àrea de Promoció Econòmica, ubicada a l’Edifici de l’Escola d’Hostaleria.

“A Figueres i a l’Empordà tenim un sector de serveis molt potent, tot i que vist des d’un altre angle, diríem que anem fluixos de sector industrial. Per això, des de Promoció Econòmica ens preocupem perquè es puguin desenvolupar els sectors de les TIC, l’emprenedoria i les indústries del sector agroalimentari, oferint la formació necessària en xarxes socials, ecommerce, imatge online de les empreses i altres matèries ja no tan innovadores però que són inexcusables i exigibles si volem empreses capdavanteres”, destaca Manuel Toro, Regidor de Promoció Econòmica.

Totes les inscripcions als cursos són gratuïtes, ja que són tallers subvencionats per l’Ajuntament de Figueres (places limitades). Per a més informació cal contactar amb l’Àrea de Promoció Econòmica al correu electrònic promocioeconomica@figueres.org o bé trucar al 972 674 261.

 

 

Què diu la premsa / Qué dice la prensa… . . . . . .

Sobre el autor

mm

Redacción


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain