L’Ajuntament de Barcelona i MWC busquen els millors projectes internacionals per reduir l’escletxa de gènere


16 abril 201801 MundoTIC, 05 Dona TIC
X

 “Com a administració pública i de la mà de les empreses més innovadores, llacem un repte internacional i redoblem els esforços per frenar l’escletxa de gènere a la indústria tecnològica.  Gerado Pisarello

La Fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCapital) i l’Ajuntament de Barcelona, a través del Comissionat de Tecnologia i Innovació, han llançat una convocatòria internacional a la recerca de les millors solucions i projectes per reduir l’escletxa de gènere i potenciar el talent femení en el sector tecnològic. La iniciativa, que compta amb GSMA i l’European Center For Women and Technology com ambaixadors, s’emmarca dins del quart repte de d-LAB, el programa de MWCapital que promou la transformació digital de la societat per millorar la vida dels ciutadans.

El primer tinent d’alcaldia, Gerado Pisarello, ha subratllat que “com a administració pública i de la mà de les empreses més innovadores, llacem un repte internacional i redoblem els esforços per frenar l’escletxa de gènere a la indústria tecnològica. Necessitem més dones a les carreres TIC. Necessitem moltes dones científiques, tecnòlogues, enginyeres, matemàtiques i informàtiques”.

La convocatòria romandrà oberta des d’avui fins al pròxim dia 30 de maig a través de la web www.d-lab.tech/women-in-tech. Al llarg dels mesos de juny i juliol, es portaran a terme les primeres rondes d’avaluació per part d’un equip d’experts de d-LAB i de l’Ajuntament de Barcelona i al setembre, un comitè assessor extern prendrà la decisió final seleccionant els 2 millors projectes que s’implementaran a la ciutat de Barcelona. L’anunci dels guanyadors es realitzarà a finals d’octubre.

Segueix llegint l’original a: ajuntament.barcelona

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain