La revolució de les dones TIC


14 junio 201900 TOP, 05Dona TIC, 10 Agenda
20190614052046-Z-FOTO-BDOT-15.jpg

Sota el títol “La propera revolució digital: les dones TIC” posarà l’accent en detectar els factors que estan al darrera de la decisió de les nenes i dones joves a triar altres carreres abans que les tecnològiques tot analitzant les possibles causes i conseqüències de tenir poques dones en l’àmbit laboral digital i tecnològic.

L’inici de l’acte es realitzarà amb la presentació de Barcelona Digital Talent, una aliança público-privada que treballa per convertir Barcelona en un hub de talent digital i es donaran les dades més rellevant sobre el talent jove existent i el que necessiten incorporar les empreses; particularment el de les dones.

El programa donarà eines sobre què podem fer des de l’àmbit acadèmic, les associacions, les empreses i les administracions per fomentar el talent tecnològic des de les escoles i centres de formació perquè les noies coneguin les carreres tecnològiques i puguin obrir-se camí en àmbits laborals encara dominats per homes.

La jornada comptarà amb l’assistència de dones directives d’empreses del sector TIC què ens explicaran com ha estat el seu recorregut professional fins arribar a la seva posició actual.

Al final de l’acte hi haurà temps per al debat i per extraure conclusions que ens ajudin a identificar els punts clau que cal aplicar per introduir les dones en el sector tecnològic.

Les ponents de la taula debat, ser

Fuente de la imagen:

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain