La revolució de les dones TIC


14 junio 20190 TOP
20190614052046-Z-FOTO-BDOT-15.jpg

Sota el títol “La propera revolució digital: les dones TIC” posarà l’accent en detectar els factors que estan al darrera de la decisió de les nenes i dones joves a triar altres carreres abans que les tecnològiques tot analitzant les possibles causes i conseqüències de tenir poques dones en l’àmbit laboral digital i tecnològic.

L’inici de l’acte es realitzarà amb la presentació de Barcelona Digital Talent, una aliança público-privada que treballa per convertir Barcelona en un hub de talent digital i es donaran les dades més rellevant sobre el talent jove existent i el que necessiten incorporar les empreses; particularment el de les dones.

El programa donarà eines sobre què podem fer des de l’àmbit acadèmic, les associacions, les empreses i les administracions per fomentar el talent tecnològic des de les escoles i centres de formació perquè les noies coneguin les carreres tecnològiques i puguin obrir-se camí en àmbits laborals encara dominats per homes.

La jornada comptarà amb l’assistència de dones directives d’empreses del sector TIC què ens explicaran com ha estat el seu recorregut professional fins arribar a la seva posició actual.

Al final de l’acte hi haurà temps per al debat i per extraure conclusions que ens ajudin a identificar els punts clau que cal aplicar per introduir les dones en el sector tecnològic.

Les ponents de la taula debat, ser

Fuente de la imagen:

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


TRIPULACIÓN

Alvar Soto CEO
Tomás Cascante Editor
Patricia Madrid Directora Curación de Ccontenidos
Jordi González-Pons Director Área Empresa
Jesús Soler Asesoría Legal
Sònia Solà Consejo de Redacción
Santa Vásquez de la Cruz Relaciones Latam
Joan Bosch Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain