LA NOGUERA / Comença el programa per prevenir addiccions socials i a les noves tecnologies


30 noviembre 201702 Catalunya TIC
X

“Què s’amaga dins de les pantalles” és el títol del cicle de xerrades informatives organitzat per l’Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal de la Noguera

A través del Pla Local d’Inclusió Social, i ASPID. La primera sessió va tenir lloc el dijous 23 de novembre a Castelló de Farfanya, i estan programades una sessió a Àger (30 de novembre, al Local Social) i una a Vallfogona de Balaguer (febrer de 2018, a la Sala d’actes de l’Ajuntament).

.
Les sessions són impartides per Olga Malas, psicòloga general sanitària i màster en noves tecnologies, que ha treballat a l’Hospital Sant Joan de Déu amb el prestigiós equip del doctor Àlex Palau.
.

En aquesta primera conferència participativa, adreçada al públic en general, Malas ha explicat a les persones participants la tipologia d’addiccions socials i a les noves tecnologies (compres per Internet, jocs d’atzar on line, cibersexe, videojocs, mòbil, carxes socials, etc.), com es converteixen en una addició i com s’ha d’actuar per prevenir-les i solucionar el problema. La psicòloga considera que cal tractar el comportament addictiu quan aquest comença a tenir efectes negatius en un o més dels àmbits que envolten el subjecte (personal, familiar, social, laboral o econòmic).
.

Després de parlar dels símptomes principals i els senyals d’alerta de cadascuna de les addiccions socials, la ponent ha explicat les passes que cal fer per evitar-les, que se centren en ajudar en el desenvolupament de l’habilitat de comunicació cara a cara, els hàbits grupals i les activitats de lleure diverses.

.

segueix llegint l’original en: ccnoguera

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain