La Mobile Week s’expandeix a tota Catalunya


El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, va participar en la presentació de la tercera edició de la Mobile Week, que un com més se celebrarà la setmana anterior al Mobile World Congress (entre el 14 i el 23 de febrer) i que té com a gran novetat l’expansió a quatre noves ciutats – Girona, Lleida, Reus i Igualada – i a la comarca de la Ribera d’Ebre.

La voluntat és que l’impacte del MWC arribi a tot el territori, de manera que el debat sobre la revolució digital s’estengui a tota Catalunya.

Així, la iniciativa es presenta amb una proposta que convida a la reflexió i la mobilització ciutadana amb més d’un centenar d’activitats gratuïtes que s’agrupen sota el lema La nostra senzilla relació amb la tecnologia. Artistes, científics, enginyers, filòsofs, emprenedors i professionals generaran debat sobre la repercussió que té la tecnologia en la vida quotidiana de les persones.

En concret, Barcelona acollirà més de 80 activitats distribuïdes en una seixantena d’espais públics de la ciutat i més de 100 ponents. En aquest sentit, la programació es divideix en quatre grans formats: conferències, tallers, exposicions i famílies.

Pel que fa a les conferències, es faran diverses taules de debat amb ponents internacionals i experts locals que aproparan l’actualitat tecnològica al dia a dia dels ciutadans. Per la seva banda, les exposicions acolliran deu propostes d’artistes digitals  que reflexionen sobre temes com la intel·ligència artificial, els bitcoins, els robots o les xarxes socials. A més, també es podran visitar quatre obres procedents de la col·lecció BEEP d’Art Electrònic.

Pel que fa a les seus repartides pel territori, acolliran 25 conferències i taules rodones amb més de 100 ponents, 15 tallers i presentacions, quatre projeccions, dos programes de ràdio, tres exposicions i cinc activitats per al públic juvenil i familiar. A la Ribera d’Ebre es faran durant tota la setmana; a Girona, entre el 21 i el 23 de febrer; a Lleida, el dia 22, i a

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain