La importancia d’un bon servei d’atenció al client


Tots estem d’acord que en qualsevol empresa l’atenció al client és un servei imprescindible. Si aquesta falla, per molt bo que sigui el teu producte o servei, pots perdre al client.

Si et poses a fer memòria de les experiències viscudes amb aquest servei, segur que recordes només les dolentes i les excel·lents. I és que som així, quan ens referim a l’atenció al client no serveixen les mitges tintes, recordem al recepcionista antipàtic que gairebé hem de donar-li les gràcies per deixar que ens allotgem al seu hotel; o bé, a aquella telefonista encantadora que tan eficaçment ens va resoldre la nostra incidència en un no res. Heus aquí el què de la qüestió, com és la teva atenció al client?

Avui dia, hi ha infinitat de mitjans a l’abast de totes les empreses per oferir un servei d’atenció al client excel·lent. La competència és cada vegada més gran i al final, el client es mou per experiències. Oferir-li la millor experiència és la missió de les empreses que vulguin conquistar al client i no ser una més.

L’atenció al client ha d’estar present en tot el procés de compra o d’execució del servei. Com dèiem abans, hi ha diferents mitjans per oferir aquest servei: telefònic, in situ, xarxes socials, WhatsApp, web … Cada vegada més empreses opten per un servei d’atenció al client 24 hores i és que, la connexió que existeix avui en dia facilita molt aquest servei.

La decisió de quin o quins oferir és teva. Tot dependrà de quin tipus de clientela tinguis, el tipus de producte o servei i la proximitat que vulguis oferir. Però escullis el que escullis, preocupa’t perquè sigui excel·lent, de la millor qualitat possible. Ja que d’una mala experiència ben gestionada s’aconsegueix un client satisfet i evangelitzador de la marca.

En aquest punt, només ens queda preguntar quin tipus d’atenció al client vols oferir?

 

Traducció: Sintelec.cat

Article original: Xantia.es

Sobre el autor

mm

Redacción Barcelona


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain