La importància de la tecnologia a les empreses


16 marzo 201809 Notas de prensa
x

A mesura que passa el temps, som testimonis que la tecnologia redueix barreres en diverses esferes de les nostres vides com per exemple en els negocis, ja que permet que s’incrementin els ingressos a través de la millora de processos o implementació de noves eines digitals

 

Aquests són els beneficis que les empreses en creixement poden obtenir si inicien un procés de transformació digital efectiu:

 

  • PROCESSOS OPTIMITZATS

A través de les eines tecnològiques indicades, és possible que les empreses comptin amb més oportunitats de creixement des del primer dia. Això és possible si estableixen un registre dels processos que permetin implementar la idea de negoci.

En aquest cas, sigui un servei o producte, l’ideal és iniciar una fase d’implementació que, amb l’ajuda d’una eina tecnològica, es registrin els processos de creació, execució, transport, vendes i cobraments.

D’aquesta manera, l’empresa podrà diferenciar-se de la seva competència ja que es podrà enfocar directament en els canals de venda i expansió.

 

  • COMPLIMENT D’OBJECTIUS

L’optimització de processos també permet identificar quins treballs manuals poden reduir-se perquè els treballadors ocupin menys quantitat d’hores. En disminuir la mà d’obra, els errors van desapareixent i la productivitat s’incrementa en els equips.

Dependrà de la plataforma tecnològica i les necessitats del negoci perquè s’enfoquin en generar oportunitats que permetin complir els objectius.

 

  • VALOR DIFERENCIAT

Estudiar a la competència és una bona pràctica, d’aquesta manera s’utilitza la tecnologia per conèixer a empreses del mateix sector i així desenvolupar un pla de treball que els porti a superar-los. La idea es basa en el fet que la tecnologia, cada vegada més il·limitada, obre fronteres i ofereix informació del mercat local, així com el nacional i internacional.

 

  • PRESA DE DECISIONS

Al moment de prendre decisions és important que l’encarregat de fer-ho accedeixi a plataformes que guardin i integrin la informació de les empreses de forma ràpida, segura i accessible, d’aquesta manera comptarà amb un enfocament integral de la situació actual de l’empresa abans de prendre una decisió.

 

Com puc iniciar el procés de transformació digital en la meva empresa?

 

Article original

Sobre el autor

mm

Redacción Barcelona


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain