La Generalitat tanca un acord amb el Govern de Taiwan


Avui, dimecres 27 de març, el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, ha anunciat l’acord amb el govern de Taiwan per la seva participació en el Catalan Charter of #DigitalRights International Advisory Board. L’anunci s’ha fet conjuntament amb lo Ministre Adrey Tang en representació del Govern de l’illa de Formosa.

En el marc de la visita del conseller Jordi Puigneró a l’Smart City Summit & Expo Taipe, s’ha destacat l’aposta estratègica del Govern català pel desenvolupament i implementació de tecnologies avançades com la Internet de les coses (IoT), la intel·ligència artificial (IA), el 5G, la cadena de blocs (blockchain), el Big Data o la supercomputació per afrontar amb èxit els reptes que planteja la revolució digital, assolir una societat digital del segle XXI sostenible, integradora i amb igualtat d’oportunitats per a tothom, per convertir Catalunya en hub tecnològic i nació digital de referència internacional.

🤝 El conseller @jordiPuignero es reuneix amb la ministra de Digitalització del Govern de Taiwan, Audrey Tang, en el marc de l’Smart City Summit & Expo Taipei. @audreyt @joanabarbany #DretsiDeuresDigitals pic.twitter.com/tfgGDNDPjw

— Tic Catalunya (@tic) March 27, 2019

El conseller ha estat convidat enguany al Smart City Summit & Expo de Taipei pel gover

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (23 noviembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain