La Generalitat de Catalunya presenta l’acord amb Tertulia Digital per divulgar les TIC a Catalunya


17 noviembre 201701 Mundo TIC
10

 Ahir a l’estand SmartCatalonia de la Generalitat de Catalunya, en el marc de l’Smart City Expo World Congress, Dani Marco Director de l’Estratègia Smartcat de la Generalitat de Catalunya i Tomàs Cascante president de Tertúlia Digital van presentar la nova Associació Tertúlia Digital.

Dani Marco va começar comentant l’acord de col·laboració entre ambdues entitats que té com a objectiu continuar impulsant la tasca informativa i divulgadora, que Tertúlia Digital realitza des de 1998, per informar de manera puntual i continuada sobre l’avanç de la innovació tecnològica i el seu impacte institucional, empresarial i social.

Marco va continuar exposant la col·laboració que des de 2014 impulsa la realització conjunta del 12×12 Congress, com a punt de trobada de les TIC catalanes i va destacar la importància del Premi Dona TIC que, en l’edició de cap d’any del 12×12, atorga distincions a dones que – en 7 àmbits diferents- s’han destacat en la utilització de les TIC en el seu treball.

Després d’aquesta primera presentació, Dani Marco va convidar a Tomàs Cascante a explicar els objectius de Tertúlia Digital contituida ara com a associació i més concretament del pla Catalunya Territori TIC, iniciativa que l’associació acaba de posar en marxa.
En paraules de Tomàs Cascante “Tertúlia Digital ha desenvolupat el Pla Catalunya Territori TIC amb el doble objectiu de mantenir permanentment actualitzats els Municipis catalans i els seus empresaris i ciutadans sobre l’actualitat TIC, la innovació tecnològica i la Transformació digital i, per un altre part, donar visibilitat a les iniciatives que, en aquest àmbit, es realitzen en cada municipi” .

La mecànica del pla, és analitzar i difondre informació constant i en temps real sobre el panorama TIC a tot el territori català i oferir-la en diferents formats als tots els municipis catalans perquè pugui ser distribuïda als diferents targets de cada municipi. El Pla es desenvoluparà a través d’un contacte permanent amb Tots els actors del panorama TIC -persones, empreses, Associacions, Municipis i institucions.

Va continuar dient que “… a partir d’aquest contacte – elaborem, publiquem i difonem articles, estudis i informes. Produïm un programa setmanal de ràdio / TV i organitzem esdeveniments, seminaris i sessions de Networking Presencial que afavoreixen la transferència de Coneixement i la formació continuada de la ciutadania … “.

BARCELONADOT, aquesta revista digital que ara estàs llegint i el programa de ràdio CATALUNYA TERRITORI TIC són les dues peces base sobre les que s’articulen tot un seguit de continguts i aplicacions que faran possible el doble objectiu del Pla:

> Mantenir informat a tot el territori.

> Donar llum a les iniciatives, els problemes i els èxits de tot el territori des del més petit dels municipis catalans fins a la Gran Barcelona.

Des d’aquesta redacció aplaudim la iniciativa i us animem a formar part d’aquesta associació aportant informació sobre les vostres activitats TIC i col·laborant des de la vostra activitat professional a millorar els nostres mecanismes de inevesigación i difusió de la informació.

web de Tertulia Digital Associació

web de Pla Municipis (Catalunya Territori TIC)

web de BARCELONADOT (apartat Catalunya Territori TIC)

web del programa de ràdio Catalunya Territori TIC

 

.

.

.

Sobre el autor

mm

Patricia


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain