La Fundació Mobile World Capital obre la convocatòria del programa The Collider


30 julio 201802 Catalunya TIC
xxx

El programa de Venture Building seleccionarà 20 CEOs, 20 COOs i 12 científics per què siguin fundadors d’startups altament disruptives.

La Fundació Mobile World Capital ha obert la convocatòria per la segona edició del seu Venture Building The Collider, un programa amb gran vocació disruptiva que cerca emprenedors en àrees com les utilitats, la salut, la mobilitat i la indústria 4.0.

En aquest sentit, els participants hauran de desenvolupar els seus productes i serveis fent servir tecnologies com la intel·ligència artificial, l’internet de les coses, el blockchain o la realitat virtual/3D.

The Collider triarà 20 CEOs, 20 COOs i 12 científics per què puguin tirar endavant els seus projectes d’startups altament disruptives. Els participants rebran fins a 50.000 euros de capital inicial i serveis de formació i acompanyament lligats al Venture Builder.

Els interessats en aquesta convocatòria tenen temps fins al 28 de setembre al migdia per poder presentar la seva candidatura. Tota la informació és al web https://thecollider.tech/

.

ALTA boletín de noticias ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Barcelona


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain