La FAGEM presenta la nova àrea d’Igualtat


23 octubre 2019PAE
Z-FOTO-BDOT

La FAGEM obre el web per la Igualtat www.igualtatfagem.org, una eina més que ha de servir per difondre les polítiques d’Igualtat a les empreses del Maresme.

D’acord amb la Llei orgànica d’igualtat 3/2007, article 45, totes les empreses han de vetllar per la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i han d’adoptar mesures, prèvia negociació o consulta amb la representació legal de les persones treballadores, per evitar qualsevol mena de discriminació entre dones i homes en la seva organització.

Des de l’Àrea d’Igualtat de la FAGEM som conscients que la igualtat legal no és suficient per aconseguir la igualtat real. És per això que hem desenvolupat un programa de sensibilització i promoció de polítiques d’Igualtat entre els gremis i associacions empresarials vinculades, així com per a tot l’empresariat de la comarca amb l’objectiu principal de transformar la gestió i la cultura empresarial.

Aquestes mesures impulsades des de l’àrea d’Igualtat de la FAGEM han de servir per:

– Assolir la igualtat de tracte i d’oportunitats a l’organització, eliminant qualsevol mena de discriminació per raó de sexe.

– Trencar amb un sistema de poder on el rol masculí se situa per sobre del rol femení, que determinen unes expectatives diferents entre homes i dones, també en el mercat de treball i són les dones les que pateixen, majoritàriament, les discriminacions d’igualtat d’oportunitats.

Si volem crear una societat més consistent, més moderna i més cohesionada, hem d’eliminar les desigualtats que hi ha encara entre dones i homes.
MÉS INFORMACIÓ

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain