La FAGEM i ACCIÓ organitzen conjuntament un taller sobre “Finançament alternatiu: complementa el teu finançament bancari”


La FAGEM i ACCIÓ organitzen conjuntament un taller sobre “Finançament alternatiu: complementa el teu finançament bancari”

Podràs conèixer els instruments de finançament alternatius a la banca, què són i com funcionen. A més, hi participaran les entitats FINANZAREL, FORO CAPITAL PYMES, i AVALIS DE CATALUNYA SGR, que explicaran les opcions que ofereixen.

Al final de la sessió, les empreses que ho desitgin podran mantenir una reunió individual amb els ponents per fer una simulació el finançament que necessiten (import, costos, terminis, etc.) i/o una entrevista amb el Servei d’Assessorament Financer d’ACCIÓ, sempre que ho hagin demanat prèviament enviant un correu-e a la delegada d’ACCIÓ a l’Alt Penedès, Garraf i Maresme, la Sra. Cristina Fabián.

 

MÉS INFORMACIÓ

 

 

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain