LA FAGEM COMPROMESA AMB LA IGUALTAT COM A GARANTIA D’ÈXIT


11 marzo 201990 Pae
Z-FOTO-BDOT

La igualtat d’oportunitats entre dones i homes és un principi jurídic internacional reconegut en nombrosos convenis i tractats internacionals i també és un principi fonamental de la Unió Europea. Des de la FAGEM demanem el compromís de totes les organitzacions en les polítiques d’igualtat, amb especial atenció a la necessària  i urgent reducció de la bretxa salarial, així com a les mesures per a la igualtat efectiva entre dones i homes, que tinguin en compte el respecte per tal d’evitar la discriminació directa o indirecta dels col·lectius ‘minoritzats’.

Eliminar totes les formes de discriminació i de violència contra les dones i les nenes; reconèixer i valorar el treball domèstic i de la cura de les persones; promoure la corresponsabilitat; garantir la participació plena i efectiva de les dones i la igualtat d’oportunitats i de lideratge a tots els nivells és l’essència dels drets humans. En aquest sentit, la FAGEM, com a organització, defensem la igualtat en general i la igualtat de gènere en especial, en tots els àmbits de la vida i ens comprometem amb els drets fonamentals, amb el progrés laboral i amb la cohesió social.

En aquest sentit, des de la FAGEM estem treballant en un pla d’igualtat eficient i eficaç capaç d’establir mesures ordenades, adoptades després de dur a terme una conscient diagnosi de situació, que ens serveixi, a tots plegats, per assolir d’una vegada per totes la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes  a l’empresa i al carrer, eliminant qualsevol mena de discriminació per raó de sexe.

En definitiva, la FAGEM som conscients de la necessitat de continuar avançant en matèria d’igualtat d’oportunitats entre les persones a través del diàleg social i la concertació. No oblidem que la igualtat de gènere en les empreses representa una garantia d’èxit pel que fa a resultats,organització, meritocràcia, transparència i valors humans.        

Roser Moré i Roy

Presidenta de la FAGEM        

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain