LA FAGEM COMPROMESA AMB LA IGUALTAT COM A GARANTIA D’ÈXIT


La igualtat d’oportunitats entre dones i homes és un principi jurídic internacional reconegut en nombrosos convenis i tractats internacionals i també és un principi fonamental de la Unió Europea. Des de la FAGEM demanem el compromís de totes les organitzacions en les polítiques d’igualtat, amb especial atenció a la necessària  i urgent reducció de la bretxa salarial, així com a les mesures per a la igualtat efectiva entre dones i homes, que tinguin en compte el respecte per tal d’evitar la discriminació directa o indirecta dels col·lectius ‘minoritzats’.

Eliminar totes les formes de discriminació i de violència contra les dones i les nenes; reconèixer i valorar el treball domèstic i de la cura de les persones; promoure la corresponsabilitat; garantir la participació plena i efectiva de les dones i la igualtat d’oportunitats i de lideratge a tots els nivells és l’essència dels drets humans. En aquest sentit, la FAGEM, com a organització, defensem la igualtat en general i la igualtat de gènere en especial, en tots els àmbits de la vida i ens comprometem amb els drets fonamentals, amb el progrés laboral i amb la cohesió social.

En aquest sentit, des de la FAGEM estem treballant en un pla d’igualtat eficient i eficaç capaç d’establir mesures ordenades, adoptades després de dur a terme una conscient diagnosi de situació, que ens serveixi, a tots plegats, per assolir d’una vegada per totes la igualtat de tracte i d’oportunitats entre dones i homes  a l’empresa i al carrer, eliminant qualsevol mena de discriminació per raó de sexe.

En definitiva, la FAGEM som conscients de la necessitat de continuar avançant en matèria d’igualtat d’oportunitats entre les persones a través del diàleg social i la concertació. No oblidem que la igualtat de gènere en les empreses representa una garantia d’èxit pel que fa a resultats,organització, meritocràcia, transparència i valors humans.        

Roser Moré i Roy

Presidenta de la FAGEM        

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain