La campanya “No” és “No” s’instal·la a la zona d’oci del Polígon Pla d’en Boet


6 noviembre 2018PAE
zzz-foto-BDOT

La campanya “No” és “No” Cap agressió sexista! es portarà a terme a la zona d’oci nocturn del Polígon Pla d’en Boet en determinats caps de setmana com a prova pilot. Les nits del 31 d’octubre, 2 i 3 de novembre s’instal•larà el punt informatiu, de 23 h a 6 h, entre el carrer de Pablo Iglesias i el carrer de Manuel Serra i Moret, i comptarà amb un equip de 3 persones expertes en violències masclistes. L’objectiu és donar informació sobre les violències sexuals i els recursos que existeixen en aquest àmbit, oferir un espai segur en aquells casos d’agressions o primers indicis de violències i també activar el protocol en cas de necessitat.

Mataró va posar en marxa per primera vegada la campanya “No” és “No” Cap agressió sexista”! per la festa major de Les Santes 2017. Per la festa major de Les Santes 2018 també es va activar d’una forma més àmplia pel que fa al nombre de punts informatius i cobertura de nits i hores.
Calendari
Aquestes actuacions tenen ara continuïtat en la zona d’oci nocturna del Pla d’en Boet on, com a prova pilot, s’instal•larà un punt informatiu en els següents caps de setmana:
-Cap de setmana de Tots Sants: 31 d’octubre, 2 i 3 de novembre de 23 h a 6 h

-Darrer cap de setmana de novembre: 30 de novembre i 1 de desembre, de 23 h a 6 h

-Pont de desembre: 5, 7 i 8 de desembre de 23 h a 6 h

-Festes de Nadal: 21, 22 i 31 de desembre i 4 i 5 de gener de 23 h a 6 h

Aquesta campanya s’emmarca dins dels eixos de prevenció, detecció i atenció que planteja la Llei 5/2008 del Dret de les dones a eradicar la violència masclista. Els objectius específics són garantir un espai segur on poder informar i atendre sobre possibles casos d’agressions. També un punt per oferir informació sobre violències sexuals al públic jove que es reuneix a la zona d’oci i sobre els recursos que hi ha en el cas que els necessitin.

Aquesta campanya que sorgeix del Centre per a la Igualtat i Recursos per a les Dones (CIRD) del Servei d’Igualtat i Ciutadania amb la col•laboració de Salut Pública es treballa de forma coordinada amb la Policia Local i els Mossos d’Esquadra.

Un cop finalitzada aquesta campanya es farà una avaluació del seu funcionament i es valorarà la necessitat de donar-li continuïtat durant tot l’any 2019.
Presentació Protocol espais públics d’oci
El Protocol d’actuació davant de les agressions sexistes i sexuals als espais públics d’oci a Mataró es presentarà oficialment el proper 22 de novembre en el marc de la programació d’activitats del 25 de Novembre, Dia Internacional contra la Violència de Gènere .

 

 llegeix la notícia original completa a:
 http://www.mataro.cat/web/portal/contingut/noticia/2018/10/14309_no_no_hivern.html

ALTA boletín de noticias / ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain