La 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica farà un triple reconeixement especial !!!


8 febrero 201801 Mundo TIC, 10 Agenda
x

La 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica farà un triple reconeixement especial a l’ATI, Feceminte i Secartys amb motiu del seu 50è aniversari

Barcelona, 7 de febrer. La 23a Nit de les Telecomunicacions i la Informàtica, que tindrà lloc el proper 22 de febrer a l’Auditori de Barcelona, farà enguany un triple reconeixement especial a tres entitats de referència per al sector: l’Associació de Tècnics d’Informàtica (ATI), la Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions (Feceminte) i l’Associació Espanyola per a la Internacionalització de les empreses d’Electrònica, Informàtica i Telecomunicacions (Secartys). I és que es dona la circumstància que totes tres han assolit el mig segle de trajectòria, consolidant el seu paper central al servei de professionals i empreses.

Amb aquest reconeixement, l’Associació Catalana d’Enginyers de Telecomunicació (Telecos.cat) i el Col·legi Oficial d’Enginyeria en Informàtica de Catalunya (COEINF) volen retre un petit homenatge als seus impulsors i actuals membres, com a dinamitzadors imprescindibles del món TIC del país.

Fundada el 1967, l’ATI és la més nombrosa i veterana associació de professionals de la informàtica d’arreu de l’estat, contribuint de forma determinant a l’impuls i el desenvolupament de la societat de la informació.

Feceminte, de la seva banda, neix l’any 1968 (sota el nom de Grupo Sindical Provincial Autónomo de Empresas Instaladoras de Antenas) i és des de llavors un referent per a les empreses del país que es dediquen a la instal·lació, la integració i el manteniment d’infraestructures, sistemes i serveis de telecomunicacions.

Formada per un ecosistema de quatre clústers (AEPIBAL, CICAT, DOMOTYS, i SOLARTYS), Secartys complirà el seus 50 anys el proper mes de juny com a actor clau a l’hora de promoure la projecció internacional i el creixement de les més de 1200 entitats que representa.

Lliurament de premis i conferència

Com és habitual, la Nit serà alhora el marc de lliurament dels Premis Salvà i Campillo (guardó de prestigi que reconeix a la personalitat de l’any i l’emprenedoria), Alan Turing (que premiaran al CIO de l’any i a la responsabilitat social), el Premi Cisco a la Transformació Digital, el Premi a la Comunicació i Divulgació de les TIC, i el Premi d’Honor de La Nit (el nom dels guanyadors es desvetllarà en el decurs de la mateixa cerimònia).

Prèviament tindrà lloc la conferència  “Blockchain: the future of Information Technologies”, a càrrec del responsable a Europa d’una de les blockchains amb major capitalització de mercat (la Nem.io Foundation-https://nem.io/-), Kristof Van de Reck, a qui introduirà Albert Castellana, membre de la mateixa fundació, vicedegà d’Innovació del COEINF i membre fundador de l’Associació Blockchain Catalunya.
Més informació i inscripcions a www.lanit.cat

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain