JORNADA SOBRE INNOVACIÓ EN EL COMERÇ I LA RESTAURACIÓ


29 noviembre 2019PAE
ZFOTO

En el marc del Pla d’Impuls al Centre i com a línia d’acompanyament al sector empresarial del comerç i de la restauració, l’Ajuntament de Mataró, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i el suport d’entitats del sector com NEM o el Gremi d’Hostaleria, organitza una conferència que vol servir d’instrument de reflexió sobre la visió, l’estratègia i l’orientació dels models de negoci.

La conferència anirà a càrrec de l’expert en innovació empresarial i marketing, Pablo Foncillas. Donarà les claus per utilitzar la tecnologia per connectar i comunicar amb els clients i a través d’exemples donarà eines per saber què fan les empreses que treballen bé el B2B. Empreses que han entès com integrar les seves propostes de venda per triomfar en les condicions actuals del mercat i les del futur.

Durant la ponència es donarà resposta a preguntes clau sobre la competència de plataformes com Amazon, la connexió amb els consumidors, l’aplicació de l’omnicanalitat a les empreses o conceptes com hiperservei i servificació.

L’acte serà el 2 de desembre a les 21h a l’Ateneu de la Fundació Iluro de Mataró (c. Bonaire, 3-5). L’accés és gratuït, però cal inscripció prèvia al Servei de Promoció de Ciutat i Comerç de l’Ajuntament de Mataró (comerc@ajmataro.cat)

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain