Joan Bramon nou president de Feceminte


Proclamat guanyador de les eleccions per l’Assemblea de socis, inicia una nova etapa amb l’objectiu d’agrupar a totes les empreses de telecomunicacions.

Durant l’Assemblea de socis celebrada el 27 de febrer, Joan Bramon, va ser nomenat nou president de la federació. Joan Bramon, gerent d’Electrònica Joan, de Sant Joan les Fonts (La Garrotxa),  aportarà els més de 30 anys d’experiència en el sector, que destaca per la seva evolució constant i adaptació a les noves tecnologies.

Després d’agrair públicament la dedicació del president sortint, Joan Bramon ha expressat la voluntat de “convertir la federació en l’associació de totes les empreses de telecomunicacions, ampliant els tipus d’empreses que poden formar part i amb capacitat d’aportar valor a tots els seus associats”.

En aquest sentit, el nou president ha insistit en què “el paper de l’antic instal·lador ha evolucionat  i està evolucionant, i cada cop més som més els que ens dediquem a la integració de sistemes i a la prestació de serveis. I crec que Feceminte també ha d’evolucionar en aquesta línia”.

Per la seva banda, Guillermo Canal, director gerent de Feceminte ha fet un repàs del què va estar l’any 2018,  destacant la satisfacció d’haver assolit alguns dels reptes importants que ens havíem proposat: Aconseguir equilibrar el pressupost; avançar en l’actualització de la imatge de la federació i en la millora de la comunicació i l’actualització dels serveis  per tal d’aportar beneficis i avantatges als socis. 

En el transcurs de l’Assemblea, van aprovar-se tots els punts establerts a l’ordre del dia.

Feceminte, tanca així l’any 2018, celebració del seu 50 aniversari, una de les federacions més antigues del país i amb més projecció de futur.

 

 

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain