INVITACIÓ 20 Desembre / Els Premis Dona TIC es consoliden amb 93 candidatures


10 diciembre 201800 TOP, 05Dona TIC, 90 Pae, Tec Cat
Premi Dona TIC 2018

12×12 Congress / Premis Dona TIC
20 desembre 2018
Auditori Edifici Imagina
Avinguda Diagonal, 177 – Barcelona
Inscripció gratuïta, aquí

 

 

Enguany s’han presentat fins a 93 candidatures als Premis Dona TIC en alguna de les set categories en les que es divideixen. Aquesta xifra significa un augment del 27% respecte el 2017 i consolida aquests guardons com a r eferent en el reconeixement i divulgació del paper i el talent de les dones en el sector tecnològic.

De fet, des de la seva primera edició, l’any 2015, els Premis Dona TIC han crescut de forma molt significativa, passant de les 4 categories de premis i 45 candidates de la primera edició a les 6 categories i 57 candidates al 2016; 7 categories i 73 candidates a l’edició 2017, i 7 categories i 93 candidates aquest 2018.

L’acte de lliurament d’aquests premis, impulsats pel Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública es farà el proper 20 de desembre en un acte que començarà a les 18h i que es farà a l’Edifici Imagina de Barcelona. Les guanyadores seran escollides per un jurat paritari format per 12 representants d’empreses, administracions públiques, mitjans de comunicació i universitats.

En concret, les categories dels Premis Dona TIC 2018 i el nombre de candidatures presentades en cadascuna són:

 • Emprenedora (fundadora o cofundadora d’una empresa en actiu del sector de les TIC): 13 candidates
 • Professional (treballadora d’una empresa o organització, o freelance, dedicada a l’àmbit de les TIC i en possessió d’una titulació universitària TIC): 15 candidates
 • Acadèmica/Investigadora (dedicada a la formació i/o recerca en l’àmbit de les TIC i en possessió d’una titulació universitària TIC): 15 candidates
 • Divulgadora (dedicada a l’àmbit de la comunicació vinculada a les TIC): 7 candidates
 • Dona TIC revelació (amb un paper rellevant i destacable en l’àmbit de les TIC tot i tenir una trajectòria curta): 13 candidates
 • Estudiant TIC (estudiants de qualsevol titulació universitària o cicle formatiu de FP de l’àmbit TIC que han desenvolupat un projecte i/o iniciativa destacable en aquest àmbit):
  • Universitària: 8 candidates
  • FP: 7 candidates
 • Iniciatives referents (empresa, entitat, centre formatiu/institució que hagi desenvolupat una iniciativa pròpia que posi en valor el paper de la dona en l’àmbit de les TIC):
  • Empresarial: 5 iniciatives
  • D’entitat, centre formatiu/institució: 10 iniciatives

Els Premis Dona TIC s’emmarquen en la voluntat del Departament de Polítiques Digitals i Administració Públicad’enlairar el sostre de vidre que hi ha al sector TIC pel que fa a la presència de les dones .

En aquest sentit, s’impulsen iniciatives com el pla Dona TIC, que treballa per incrementar la presència de les dones en aquest sector, reconèixer-ne el paper fonamental i fomentar-ne la participació en la construcció de la societat digital amb criteris d’igualtat.

 

Inscripció gratuïta,Inscriu-t’hi!

.

.

12

..

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
julio 2019
L M X J V S D
« Jun    
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain