Investor Pitch Coaching


Dimarts, 30 de gener del 2018
De 10:00 h a 14:00
ACCIÓ

INSCRIPCIÓ GRATUÏTA, AQUÍ

 

Degut a l’èxit de sol·licituds hem cregut convenient canviar el format de la sessió per donar cabuda a més participants. Dedicarem la primera part de la sessió a escoltar el pitch (de 5 minuts) i donar feedback a 6 startups pre-seleccionades amb criteris d’invertibilitat i segons l’interès pedagògic (aquells que sigueu seleccionats ho sabreu el mateix dia del taller, així que vingueu tots ben preparats!).

La segona part de la sessió treballarem en grups de 3 de manera que tots els participants podreu fer el vostre pitch i donar-vos feedback entre vosaltres.

El treball previ fet amb les 6 startups seleccionades servirà a la resta de participants per entendre com millorar el seu propi pitch.

A través de les 6 seleccionades treballarem tres aspectes: primer ajudarem a polir l’estructura, el què dir i en quin ordre, després entrarem en els detalls i per últim ens focalitzarem en la manera de transmetre, és a dir, en l’energia i el llenguatge no verbal.

L’objectiu és que tots els assistents aconseguiu un pitch que sigui entenedor (clar) i engrescador (càlid), així com d’ajudar-vos a treure la pressió del damunt per tal que seduïu a l’inversor tant o més que el vostre projecte.

La sessió serà conduïda per Sergi Mora, coordinador Start-Up Catalonia i autor de “El Pitch Ganador”, i tindrà lloc a les instal·lacions del Payment Innovation Hub (Pier01).

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain