Interreg Europe reconeix la tasca feta per la FUE | Foment de la Producció


14 junio 2019PAE
20190614045404-imagen-destacada-672.jpg
El programa Interreg Europe, que ajuda les administracions públiques locals i regionals de tot Europa a desenvolupar i oferir millors polítiques d’inversió, ha dedicat una notícia de la seva web al projecte de la Finestreta Única Empresarial (FUE).

 

Interreg Europe ha fet una introducció sobre la Finestreta Única Empresarial que comença com un conte:

Hi havia una vegada una regió europea on obrir una empresa era un procés administratiu llarg i complicat. Els tres nivells d’administració pública es van implicar en millorar els procediments d’inici d’activitat: l’Estat per al registre formal i les normes fiscals, la Regió per a la regulació de l’activitat i els Ajuntaments per a l’aprovació de l’establiment. Hi havia més de cinc-cents procediments diferents per legalitzar tot tipus d’activitats.

Això us sona? Potser us recorda a la vostra regió?

Bé, aquesta era la situació a Catalunya fa uns anys, però el 2015 una llei de simplificació administrativa va obrir el camí per a un desplegament a gran escala d’una plataforma digital, la Finestreta Única Empresarial (FUE) que gestiona els tràmits i serveis de les empreses.

El programa Interreg Europe, finançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), dona suport a l’intercanvi i aprenentatge de polítiques entre les organitzacions per millorar el rendiment de les polítiques i programes de desenvolupament regional. Permet a les autoritats públiques regionals i locals i altres actors amb rellevància regional a tot Europa, intercanviar pràctiques i idees sobre el funcionament de les polítiques públiques.

L’Oficina de Gestió Empresarial (OGE) participa al programa Interreg en nom del Depar

Fuente de la imagen: www.fomentdelaproduccio.com

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain