Indústria 4.0: casos d’aplicació


19 febrero 201801 Mundo TIC, 10 Agenda
x

20 de febrer del 2018
09:20 h a 12:00 h


Via Laietana, 32
08003 Barcelona

inscripcions

Una de les prioritats de l’àrea d’innovació pel 2018 consisteix en la divulgació del concepte indústria 4.0 i la seva implantació en el conjunt de les empreses catalanes.

Per això, s’ha optat per la realització de sessions de caràcter pràctic en les que es donaran a conèixer casos d’èxit protagonitzats per empreses que han decidit avançar en la implementació de solucions basades en les tecnologies de la indústria 4.0 en diferents àrees, com la producció, l’R+D, el disseny o la logística. També es mostraran, a través d’alguns proveïdors avançats d’aquest tipus de solucions, exemples d’implementacions exitoses realitzades en els seus clients i el seu potencial per altres sectors industrials.

Les millores que s’han obtingut, bàsicament a través de la innovació i la digitalització de processos, redunden en avanços significatius en la competitivitat de les empreses i sectors industrials i del seu futur creixement.

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain