Idisc: Plataformes web i de mobilitat orientades a facilitar la participació ciutadana i la transparència


L’eficiència en la gestió municipal precisa plataformes web i aplicacions de mobilitat segures, orientades a estimular la participació i l’accés fàcil i clar dels ciutadans a les dades, actuacions i projectes del municipi.

Les Smart Cities són aquelles poblacions capaces d’implementar solucions web i aplicacions de mobilitat desenvolupades per facilitar la comunicació entre l’administració i els ciutadans, afavorir el comerç local i oferir informació en temps real als visitants en el seu idioma.

El potencial turístic del territori s’està ampliant i abasta molt més que uns pocs punts d’interès de la gran ciutat. A més, cada dia es rep un major nombre de visitants per motius comercials o laborals, que poden arribar a integrar-se amb la ciutadania.

Desenvolupar, implementar i mantenir aquestes aplicacions i infraestructures és una especialitat que s’hauria de gestionar amb la col·laboració de consultors experts en el desenvolupament de solucions web i aplicacions de mobilitat obertes, actualitzables, segures i intuïtives.

IDISC, amb més de 30 anys de presència a l’avantguarda d’aquest mercat i amb una demostrada experiència internacional, serà present a Municipàlia 2017. Allà brindarà els seus serveis i recursos als assistents que visitin l’important certamen que, enguany, tindrà lloc a Lleida del 24 al 26 d’octubre. Tres dies en què iDISC i altres companyies referents del sector exposaran els seus productes i serveis, complementant una àmplia oferta de ponències tècniques.

 

 

Sobre iDISC:
iDISC Information Technologies és una empresa amb 30 anys d’experiència en el desenvolupament, la publicació i el manteniment d’aplicacions web, apps i solucions de programari dirigides tant a l’empresa privada com a l’Administració Pública. També ofereix serveis de traducció de continguts integrats amb les plataformes de publicació, especialitat en la qual és líder del mercat.

iDISC disposa de les certificacions de qualitat ISO-9001 i EN-15038 que avalen la capacitat de proporcionar, de manera sistemàtica, productes i serveis que satisfan els requisits marcats per les empreses client. També està acreditada amb les classificacions V2 i T5 de la Plataforma de Contractació de l’Estat per al desenvolupament de projectes per a l’Administració Pública.

Més informació a https://www.idisc.com

.

.

.

.

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain