GUILLERMO CANAL / 50 anys de Feceminte


9 enero 201801TEC, zz-Perfiles
guillermo-canal

Estem molt satisfets de celebrar aquest any el 50 aniversari i orgullosos de ser una de les associacions empresarials i professionals del sector tecnològic més antigues, que manté al llarg del temps els mateixos principis i valors fundacionals: la defensa, la coordinació, el foment i la representació dels interessos comuns dels seus membres, per a un progrés econòmic i social de la seva activitat.

Feceminte neix l’any 1968, primer sota el nom de Grupo Sindical Provincial Autónomo de Empresas Instaladorasde Antenas, però és el 1980 quan adopta oficialment el nom de Feceminte (Federació Catalana d’Empresaris Instal·ladors de Telecomunicacions), constituint-se des del primer moment com l’interlocutor institucional entre els instal·ladors i integradors de telecomunicacions, l’Administració i els diversos actors presents en el sector.

Ens felicitem per arribar al mig segle de vida amb la nostra capacitat intacta d’adaptar-nos a les exigències de l’entorn, tal com mostra el procés de reflexió que vam iniciar a finals del 2016 que va donar com a resultat el procés d’actualització desenvolupat al llarg de l’any passat i en el qual encara estem immersos. Actualització que ens ha de servir per ser més forts i competitius, per seguir el ritme d’un sector tan dinàmic com el nostre i poder afrontar amb èxit el futur.

Aquests 50 anys de Federació han estat possibles gràcies a la implicació de totes aquelles persones que, de manera desinteressada, al llarg de tota aquesta etapa han dedicat temps, il·lusió i energia a Feceminte. De totes, mereixen un agraïment especial els presidents que, amb la seva tenacitat i visió de futur, han fet possible aquest mig segle de vida: Agustí Sales Albiñana de 1968 a 1975, Salvador Tous Rovirosa de 1975 a 1976, Juan Boix Jané de 1976 a 1978, Rafael Insa Conca de 1978 a 1985, Lluís Ibáñez Pérez de 1985 a 1994, Antoni Trallero Andreu de 1994 a 2007, Xavier Nuñez Matínez de 2007 a 2011 i Román Lantarón Cuesta president des de 2011.

Per celebrar el 50è aniversari organitzarem al llarg de tot el 2018 diverses activitats en diferents punts de Catalunya que volem compartir amb tots vosaltres i de les que puntualment us anirem informant.

A més, també celebrarem d’una manera molt especial la nostra trobada anual en el Dia Mundial de les Telecomunicacions, DMT2018, commemoració que també compleix 50 anys, i la XIX edició dels premis CONNEXIÓ. Ja podeu reservar a la vostra agenda la tarda del 17 de maig, no podeu faltar.

Guillermo Canal
Director Gerent

Sobre el autor

mm

Redacción


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada por Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain