GIRONÈS / Tecnologia LED als ports per un estalvi del 50% en el consum energètic


1 agosto 201709CTIC
x

La Generalitat ha obert la licitació per al procés de canvi i instal·lació de la il·luminació amb tecnologia LED dels vuit ports de la zona portuària nord a Girona.

La il·luminació és un servei bàsic per a la comunitat que millora la seguretat i fa possible l’ús dels espais portuaris a la nit  i serveix per prestar uns serveis més eficients als usuaris  i als ciutadans dins d’un entorn més sostenible.

Les noves làmpades amb tecnologia LED s’instal·laran en els vuit ports gestionats per l’Administració portuària a la costa gironina que són: Llançà (Alt Empordà), Port de la Selva (Alt Empordà), Roses (Alt Empordà), l’Escala (Alt Empordà). L’Estartit (Baix Empordà), Palamós (Baix Empordà), Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) i Blanes (La Selva).

El president de Ports de la Generalitat, Ricard Font, ha valorat aquesta actuació: “Invertim per transformar els ports catalans en entorns sostenibles i atractius per als seus usuaris i per a la generació de noves inversions que creïn nous llocs de treball”.

El nou sistema representa un estalvi del 50% en relació amb la despesa energètica, a més, té altres avantatges com són incrementar la vida útil de les làmpades, përmet la telegestió adequant la il·luminació a les necessitats en cada moment i lloc, disminueix els despeses de manteniment i minimitza la contaminació lumínica.

És a més, una forma de col·laborar en el respecte del medi ambient i minimitzar els efectes del canvi climátic, accions compromeses que es generen a nivell local, dins del lema; pensa global, actua local.

 

 

Què diu la premsa / Qué dice la prensa… . . . . . .

Sobre el autor

mm

Albert Puigvent


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una revista sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain