GENTIC / L’Assemblea Ordinària 2018 transcorre en un clima participatiu i optimista


24 julio 201802 Catalunya TIC
xxx

Un total de 17 associats van assistir a l’Assemblea Ordinària 2018.

Entre els temes tractats, destaquen l’estratègia de comunicació, el canvi en la quota anual i les vies de finançament.

L’Assemblea General Ordinària 2018 es va celebrar a l’hotel Sorli Emocions de Vilassar de Dalt. Un total de 17 socis van assistir a l’acte, que es va obrir oficialment una mica més tard del previst. L’Assemblea es va iniciar després d’una ràpida sessió de networking entre els presents.

Els associats assistents a l’Assemblea van ser Albert Cortada (Junta GENTIC), Sònia Solà (Junta GENTIC), Xavier Solà (Junta GENTIC), Fernando Montans (Junta GENTIC), Ramon Iglesias (Junta GENTIC), Roc Fages (100x100NET), Antoni Mallol (Anytic), Lluis Mas (Blockchain Institute), Rafael Alcón (Escura Consulting), Jordi Bertran (Everis), David Rodríguez i Teresa Forcada (FyR Legal), Ricard Roura (Bytemaster), Roser Moré (FAGEM), Oriol Martí (XIP Solucions) i Jesús Soler.

Els temes tractats dins l’Assemblea van ser l’Àrea Econòmica, l’Àrea de Comunicació, l’Àrea Estratègica, la Memòria, l’Agenda i el GENTICDAY18. L’Assemblea va finalitzar amb un sopar i amb la ponència d’Andoni Rodríguez. Resumim els moments més destacables a continuació.

 

ESTRATÈGIA DE COMUNICACIÓ

La vicepresidenta i secretària de GENTIC, Sònia Solà, va presentar l’estratègia de comunicació que s’ha començat a desenvolupar aquest any. Durant la seva intervenció Solà va animar als socis a aportar més continguts d’interès per tal d’atraure possibles nous clients i associats.

Entre les novetats d’aquest departament hi destaquen la creació de les categories GENTIC, les fitxes de socis i la nova pàgina web, estrenada a principis d’any.

 

NOVES VIES DE FINANÇAMENT

A partir de la intervenció de Fernando Montans, tresorer de l’associació, es va obrir el debat sobre el finançament de GENTIC a mitjà termini.

Després d’aprovar l’augment de la quota dels socis actuals de forma progressiva fins als 120 euros anuals, Montans va destacar la necessitat de trobar noves vies de finançament per créixer. Diversos socis van intervenir per donar la seva opinió i proposar noves formes d’augmentar el capital de GENTIC de cara al futur.

Els objectius de futur de GENTIC requereixen un finançament sòlid i sostenible, per això mateix el debat va ser enriquidori desenvolupat per gran part dels presents.

 

SOPAR I PONÈNCIA D’ANDONI RODRÍGUEZ

Després d’una Assemblea participativa, l’acte va continuar amb un sopar pels assistents. Tot seguit Andoni Rodríguez, especialista en vendes, va tancar l’esdeveniment amb una genial ponència sobre com augmentar les vendes en una empresa.

Moltes gràcies Andoni!

En conclusió l’esdeveniment va desenvolupar-se en un clima proper, optimista i productiu, on les intervencions dels socis i sòcies van ser positives per tal de millorar aspectes de l’associació.

Original: GENTIC

.

.

ALTA boletín de noticias ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain