GARROTXA / Un Olotí està creant el Wallapop de les empreses locals


16 abril 201802.00 Catalunya
x

L’emprenedor Garrotxí Aleix Lagares Tané, ha entrat dins el programa Internacional Explorer del Banc Santander, un programa de desenvolupament de projectes amb base tecnològica i científica

En aquest programa, Lagares s’ha proposat crear una aplicació mòbil centrada en les empreses locals i els seus productes, on la prova pilot de la mateixa vol portar-la a terme a la ciutat d’Olot.

Creu que la ciutat garrotxina ha de ser el punt de partida del seu projecte, ja que compleix a la perfecció les bases que necessita perquè l’aplicació tingui èxit. Això comporta tenir un nucli comercial important i un gran volum de persones consumidores dels productes de proximitat, així com empreses creadores de productes amb denominació d’origen.

El jove vol incorporar perfils empresarials, però també perfils personals, on ambdues bandes podrien obrir una nova via de comunicació directa a través de missatges. També inclouria una tecnologia anomenada “Geofencing”, on l’essència és la geolocalització vinculada a les notificacions push.

Aleix ja té el primer prototip. L’està posant en pràctica i fent els últims retocs amb l’ajuda d’alguns dels seus clients de l’agència de màrqueting, que ja té actualment a Olot. Una vegada tingui validat el prototip i el model de negoci, vol començar a desenvolupar per treure-la a les principals plataformes de descàrrega d’Apple i Android.

Ha batejat el projecte amb el nom de POPUO, les sigles signifiquen Purchase Online – Pick Up Offline, que significa comprar online i recollir offline. L’eslògan del projecte el podem veure a la web de l’aplicació: www.popuoapp.com, “Redefinint el comerç local”.

Segueix llegint l’original a: elgarrotxi

alta

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain