Gairebé 500 persones i entitats se sumen a la campanya #NoiesTIC


4 mayo 2018NOTICIAS
dones

Durant els dos dies que va durar, coincidint amb el Dia Internacional de les Nenes a les TIC, es van enviar 896 missatges amb aquesta etiqueta, que van tenir més de 132.000 impressions en pantalla

Per celebrar el Dia Internacional de les Nenes a les TIC, que es va celebrar el passat 26 d’abril, la Xarxa PuntTIC i l’estratègia SmartCat de la Generalitat de Catalunya van llançar la campanya #NoiesTIC, que tenia l’objectiu de recollir missatges per motivar a les joves a triar carreres tecnològiques.

Així, gairebé 500 persones i entitats es van voler sumar a la iniciativa amb 896 tuits fent servir l’etiqueta #NoiesTIC. En total, les piulades i repiulades van aconseguir més de 132.000 impressions en pantalla, és a dir, els tuits van ser llegits més de 132.000 vegades.

#NoiesTIC, animem les noies a triar estudis STEM!

Amb motiu del Dia Internacional de les Nenes en les TIC, l’estratègia #SmartCAT de la Generalitat de Catalunya i la Xarxa Punt TIC hem impulsat una campanya a #Twitter per motivar les joves a triar carreres tecnològiques. Gairebé 500 persones i organitzacions han participat a la iniciativa, tot enviat 896 missatges encoratjadors a les joves.

Segueix llegint l’original a: smartcatalonia

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain