El Maresme tanca 2018 amb un descens interanual de l’atur del 6,75%


9 enero 201990 Pae
1024_2000-91

L’any que acabem de tancar ha estat un bon any pel que fa a reducció de l’atur tot i que durant el 2018 s’ha intensificat la feminització de la desocupació a la comarca. Mentre el desembre de 2017, el percentatge de dones demandants de feina representava el 56,09% del total d’inscripcions al SOC, un any després, al desembre del 2018 aquesta xifra es va elevar fins al 57,25%. De les 25.262 persones que, oficialment, consten com a aturades, 14.464 són dones, una xifra que en valors interanuals ha disminuït un 4,81% davant del descens del 9,22% registrat entre el col·lectiu masculí.

Tot i que la mitjana comarcal és positiva tant en termes interanuals com en la comparativa mensual, no tots els municipis han tingut el mateix comportament. L’anàlisi feta per l’ens supramunicipal indica que dels 30 municipis de la comarca, tots han disminuït la llista de persones aturades a excepció d’Arenys de Mar, Cabrera de Mar, Caldes d’Estrac i Sant Cebrià de Vallalta.

DESCARREGA l’Observatori de Desenvolupament Local

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain