La FAGEM i PAE Mataró, engeguen dues iniciatives per combatre la creixent preocupació pel medi ambient i la sostenibilitat


6 marzo 201990 Pae
20190306053205-Z-FOTO-BDOT-11.jpg

La FAGEM, en col·Laboració amb PAE Mataró, ha engegat dues iniciatives per combatre la creixent preocupació pel medi ambient i la sostenibilitat entre la societat i les empreses: el Projecte de Simbiosi Industrial i el Protocol de Bones Pràctiques Ambientalsals Despatxos que s’està el·laborant per ajudar a les empreses petites i oficines a millorar el seu impacte. 

En aquest sentit, la FAGEM ho dur a terme en el seu dia a dia amb polítiques més sostenibles en la seva activitat de despatx i aplica els criteris ambientals en la presa de decisions dins la Federació. Des de la FAGEM s’està fent un esforç en intentar reduir el plàstic d’un sol ús,  substituint els atuells com gots, plats o coberts per vidre, ceràmica o metall respectivament. En la mateixa línia, s’ha passat de la compra d’ampolles d’1,5L a la compra de garrafes de més de 5L i actualment s’està preparant l’ús d’un dispensador d’aigua amb bidons reutilitzables. En el marc d’aquesta voluntat de ser més sostenible en el sí de la FAGEM també es reciclen els tòners iel vidre i tot el cafè consumit al despatx és orgànic i amb càpsules compostables. Finalment, amb els residus que inevitablement es generen, la FAGEM s’ha posat en contacte amb la Fundació Maresme, que s’encarrega de dur a terme les tasques de recollida i reciclatge. Un acord de col·laboració que contribueix en generar treball social.

En aquest projecte multi-sectorial hem començat per els sectors tèxtil, producció de maquinaria, instal·ladors, fusta, recuperadors i de reciclatge. Si be moltes empreses tenen en compte valors ambientals en les seus procediments habituals, en tots els casos hem trobat algun punt en que es pot millorar.

Genereu residus amb la gestió dels quals no esteu contents (els port

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain