Els Cupons a la innovació, l’impuls cap a la transformació 4.0


14 noviembre 2019NOTICIAS, PAE
ZFOTO

Un any més, els Cupons a la innovació tornen a picar a la porta de les empreses. I ho fan carregats de novetats. La més destacada són els nous Cupons indústria 4.0, un impuls econòmic per acompanyar les pimes en el camí de la transformació 4.0. Tecnologies com la realitat augmentada, el big data o la internet de les coses són, més que mai, al teu abast.

La convocatòria dels Cupons indústria 4.0 s’obre el 18 de novembre i subvencionen fins a 14.000 euros que podràs fer servir per contractar un servei expert en indústria 4.0. D’una banda, et permetran identificar noves oportunitats de millora per avançar cap a la digitalització i, de l’altra, t’ajudaran a implementar noves tecnologies 4.0.

Si vols conèixer més a fons els Cupons indústria 4.0 o els ajuts i serveis que ACCIÓ et pot oferir en l’àmbit tecnològic, no et perdis aquesta sessió.

Tot i això, la innovació a les pimes va més enllà de la tecnologia. Els Cupons a la innovació els pots seguir aprofitant en altres àmbits de l’empresa:

  • Dissenyar nous productes o serveis.
  • Millorar el model d’innovació a partir de la innovació en processos, màrqueting o model de negoci.
  • Avançar cap a l’economia circular.
  • Rebre serveis d’assessorament en fiscalitat per obtenir retorns de la innovació.
  • Ajudar-te a protegir la teva tecnologia amb registres patents internacionals.

La convocatòria dels Cupons a la innovació ja és oberta. Una oportunitat per a les pimes de disposar d’un descompte econòmic directe amb un expert en innovació acreditat per ACCIÓ.

Com ho pots fer? És molt senzill: escull el cupó més adient per a tu, el proveïdor amb qui vols treballar i prepara la teva sol·licitud! Afanya’t a demanar el teu cupó i forma part del 45% d’empreses catalanes que augmentaran la seva facturació gràcies a la innovació!.

 

 

 

 

 

Sobre el autor

mm

Redacción Contenido creado o curado por nuestros redactores, atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proceso de transformación digital.


equipo
Staff
Alvar Soto - CEO
Tomás Cascante - Redactor Jefe
Patricia Madrid - Redactora
Santa Vásquez de la Cruz - LATAM

Consejo Asesor
Jordi Marín - Advisor
Jesús Soler - Advisor
LLuís Mas - Advisor
Sonia Solà - Advisor
Fernando Montans - Advisor

Con el apoyo y la colaboración de
Mobile World Capital Barcelona
Blockchain Institute & Technology
donde
Aribau, 276 1o 1a
08006 Barcelona
Spain

hola@barcelonadot.com
próximos artículos
Ninguna entrada programada
Categorías
Desarrollo web y soporte técnico
Editor
TOMÁS CASCANTE
Barcelona
Spain