El TecnoCampus lliura el premi al millor treball audiovisual de les Jornades Científiques


El TecnoCampus ha patrocinat un any més les Jornades Científiques de Mataró, donant suport al concurs “Curt de ciències”, que reconeix els millors treballs audiovisual elaborats per alumnes de secundària. El lliurament el va fer la director de l’Escola Superior Politècnica, Ester Bernadó, en el marc de la celebració de les jornades, divendres passat a a la Sala de Graus. 

La guanyadora en la categoria 3r i 4t d’ESO va ser l’estudiant Berta Bigas, de l’Escola Pia, mentre que en el cas de la categoria Batxillerat, va ser Arantxa Vázquez, de l’Escola Freta (a la imatge, amb Ester Bernadó i un representant del centre). El concurs curt de ciències consistia en l’elaboració de treballs divulgatius sobre la taula periòdica dels elements. 

En la inauguració de les les jornades, durant els quals es van exposar treballs de recerca d’estudiants de tots els centres se secundària de Mataró, l’alcalde i president del TecnoCampus, David Bote, va destacar que gràcies a la ciències coneixem millor el món en què vivim, i va animar els nois i noies a continuar endavant amb la seva vocació científica.

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain