El servei meteorològic del Consell Comarcal estrena web i APP


11 diciembre 201890 Pae
zzz-foto-BDOT

Meteomar, el servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme ha presentat a les policies locals i els serveis de protecció civil el seu nou web i la nova aplicació per a mòbils. Amb aquest nou servei, accessible a través del web meteomar.cat, es poden seguir les indidències del temps a la comarca del Maresme i consultar la previsió meteorològica detallada de qualsevol municipi.

A més, els Ajuntaments que ho desitjin, es poden donar d’alta com a usuaris premium i tenir accés a serveis com dades ampliades, previsions personalitzades, alertes meteorològiques o el seguiment minut a minut de situacions de risc, entre altres.

El Maresme és actualment l’única comarca de Catalunya que compta amb un servei de meteorologia propi, amb 14 estacions meteorològiques repartides per tota la comarca i gestionades pel meteoròleg Joaquim Serra.

Les rierades al Maresme sovint són notícia. Ara, la comarca torna a estar considerada com a territori molt vulnerable als efectes del canvi climàtic. Segons l’històric de dades del servei de meteorologia comarcal, aquest 2018 el Maresme està batent records tant pel que fa a temperatures com a pluviometria i intensitat de precipitacions…

 

lee la noticia original completa en:  / llegeix la notícia original completa a:
 https://maresme360.cat/el-servei-meteorologic-del-consell-comarcal-estrena-web-i-app

ALTA boletín de noticias / ALTA butlletí de notícies

.

.

.

.

 

Sobre el autor

mm

Clipping Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain