El Ple aprova adaptar la web de les diferents empreses municipals en el seu portal de transparència


9 abril 201990 Pae
20190409043822-Z-FOTO-BDOT-11.jpg

El Ple ordinari del mes d’abril va aprovar per unanimitat una Proposta de resolució presentada per la CUP per adaptar la web de les diferents empreses municipals en el seu portal de transparència.

“La Llei de transparència 19/2014 de 29 de desembre, obliga a fer públics tots els procediments de contractació i de recursos humans com els convenis, sous, taules salarials, relació de llocs de treball, plantilles, categories, càrrecs de responsable, concursos de personal, totes les convocatòries de processos lliures i restringits, tots els processos de provisió de llocs de treball, adjudicacions etc. Per accedir a un lloc de treball a l’administració pública, o al sector públic (empreses municipals) la llei obliga a seguir tot un procés; publicitat – igualtat- mèrits- capacitat.

La prioritat és l’absoluta transparència pel que fa a la publicació del contingut dels acords de condicions (personal funcionari) i dels convenis col·lectius (personal laboral) de tots els empleats tant de l’Ajuntament com dels tots els ens que formen part del grup d’empreses de l’Ajuntament (Pumsa, AMSA, Mataró Audiovisual i Parc Tecnocampus Mataró).

Tot i que  al portal de transparència de l’Ajuntament de Mataró tota aquesta informació queda degudament explicitada, no és  així a les empreses municipals. En tant que aquestes empreses reben finançament públic, també s’haurien d’adaptar a la normativa municipal de transparència i bon govern.

Per aquest motiu, el Grup Municipal de la CUP proposa al Ple de l’Ajuntament de Mataró els acords següents:

Primer.- Que les empreses municipals apliquin els mateixos criteris legals de publicitat, d’igualtat, mèrit i capacitat en  tots els processos selectius i de provisió de llocs de treball,  de la mateixa manera que es fa per accedir i promocionar dins de l’ajuntament.

Segon.-  Que es publiquin en el portal de transparència de les diferents empreses, el contingut dels acords de condicions i dels convenis

Fuente de la imagen: www.mataro.cat

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Sònia Solà - Programas Radio
José Cruset – Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Jesús Soler - Legal
​Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
junio 2019
L M X J V S D
« May    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain