El Palau Macaya de ”la Caixa” i la UPC presenten un cicle sobre la dona en el món tecnològic


30 enero 201905Dona TIC
20190130072253-Z-FOTO-BDOT-49.jpg

El Palau Macaya de ”la Caixa”, amb la direcció científica de la UPC, presenta el nou cicle ‘Dona i tecnologia: un tàndem de futur’, que inclou diverses conferències, taules rodones i seminaris amb l’objectiu de reflexionar sobre el paper de la dona en el món tecnològic i com es pot plantejar un futur més enriquidor al respecte. La investigadora Carme Torras, de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI), inaugurarà el cicle el dia 31 de gener.

29/01/2019

El cicle de conferències ‘Dona i tecnologia: un tàndem de futur’ reunirà a expertes i acadèmiques del nostre país i internacionals d’àmbits tan diversos com la tecnologia i la robòtica, l’economia o l’educació, per debatre quines estratègies i polítiques cal seguir per tal d’incrementar la presència de dones en les carreres professionals d’àmbit tecnològic. Així doncs, les diferents sessions i seminaris del cicle es dividiran en tres blocs temàtics que són l’Educació, el Món Laboral i la Societat.

La primera jornada se celebrarà el dijous, 31 de gener, al Palau Macaya (Passeig de Sant Joan, 108, Barcelona) amb la conferència a càrrec de Carme Torras, investigadora de l’Institut de Robòtica i Informàtica Industrial (IRI), centre de recerca mixt del Centre Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) i la Universitat Politècnica de Catalunya · BarcelonaTech (UPC). Aquesta primera sessió, que porta per nom de

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain