El MWC abraça el 5G i ja mira cap a l’espai


Un taxi volador conduit a distància, un sistema remot de construcció d’edificis o simulador de realitat virtual per aterrar a la Lluna, entre els reclams del congrés

El Mobile World Congress ha obert portes aquest dilluns amb la mirada posada en el futur i en l’espai. Tant els operadors com les principals marques de mòbils prenen posicions en la graella de sortida per a la cursa del 5G i mostren què seran capaços de fer quan s’implementi aquesta tecnologia en els propers anys.

Alguns dels exemples són reconstruir remotament una ciutat destruïda per un terratrèmol al Japó , gravar amb precisió qui ha entrat a casa nostra en cas de robatori o agafar un taxi volador d’una sola plaça conduit a distància.

 El congrés també mira cap a l’espai: Els visitants poden provar un simulador de realitat virtual per viure un aterratge a la Lluna que fan servir els astronautes per entrenar o conèixer un projecte per incorporar un servidor dins d’una nau espacial que faci més ràpides i barates les comunicacions en una missió a Mart.

Segueix llegint l’original a: diaridegirona

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
Sorry - nothing planned yet!
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain