El Maresme és la cinquena comarca en creixement a Catalunya


16 enero 201990 Pae
20190116050949-Z-FOTO-BDOT-20.jpg

El Maresme és la cinquena comarca en creixement a Catalunya segons publica el diari La Vanguardia. Aquest creixement es deu a la diversificació de l’economia del Maresme i a un repunt de la indústria segons les dades de l’Anuari Econòmic comarcal 2018 elaborat per BBVA. Segons aquest informe anual, el Maresme se situa en el 5è lloc en creixement amb un 4%, només per sota per sota del Vallès Occidental, Osona, El Bages i la Cerdanya. Aquest creixement està en la dinàmica que consolida la recuperació iniciada en 2014. Per sectors, la indústria és el que més ha crescut, un 6,9%, convertint el Maresme en la segona comarca en creixement d’aquest sector.

Els serveis, amb un creixement d’un 3%, és el sector que domina l’activitat econòmica amb un augment dels serveis com immobiliàries, l’hostaleria i activitats professionals, científiques i administratives.

El Maresme és la tercera comarca en creixement respecte al sector de la construcció amb un augment de, 7,6%, posicionant-se com la tercera comarca en creixement d’aquest sector.

……

Sobre el autor

mm

selección de prensa Selección de noticias aparecidas en distintos mass media


INDEPENDENCIA EDITORIAL
BARCELONADOT es una Revista de Prensa editada con la colaboración de Tertulia Digital, asociación para la difusión y divulgación de las TIC, sin ánimo de lucro, sin publicidad y sin ningún apoyo ni público ni privado lo que nos permite mantener una deseable independencia editorial.
TRIPULACIÓN

Alvar Soto – CEO
Tomás Cascante – Editor

Patricia Madrid - Portada
Albert Cortada - Tertulia Digital radio
José Cruset
– Tecnología
Ferran Amago - Telecomunicaciones
Elena Casany – Vida Sana
Chus Blasco - Economía y Empresa
Pilar Alcántara – Cultura
Santa Vásquez de la Cruz – Latam

Antonio Parra - Realización AV
Albert Oliveras – Fotógrafo
Joan Bosch – Producción Audiovisual

COLABORAMOS CON
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
COMUNICANDING, Barcelona, Spain