El grup Financial Times reconeix Catalunya com la millor regió per invertir al sud d’Europa el 2018 i 2019


14 febrero 20180 Top
x

La publicació fDi Magazine del Financial Times ha reconegut Catalunya com la regió més atractiva del sud d’Europa en termes d’inversió estrangera el 2018 i el 2019

Es tracta d’un dels rànquings més prestigiosos a nivell internacional que utilitzen les multinacionals per estudiar futurs projectes d’inversió empresarial.

Per elaborar aquesta classificació l’fDi Magazine analitza cinc criteris entre més de 450 regions i ciutats d’Europa: el potencial econòmic, el capital humà/estil de vida, la rendibilitat, la connectivitat i el clima de negocis. Tenint en compte aquests indicadors, el rànquing elaborat per fDi Magazine determina que les cinc regions més atractives del sud d’Europa el 2018 i 2019 pel que fa a la captació d’inversió estrangera són Catalunya, Madrid, Llombardia, Istanbul i Lisboa.
Segons el secretari d’Empresa i Competitivitat, Joan Aregio, “aquest reconeixement posa de manifest que Catalunya té els actius, el potencial i la determinació per consolidar-se com una de les regions més atractives d’Europa pel que fa a captació d’inversions estrangeres”. “És la segona vegada consecutiva que Catalunya rep aquest reconeixement, és un indicador molt nítid de la confiança que generem a l’exterior”, destaca Aregio. “Catalunya compta amb una posició geoestratègica privilegiada, una sòlida base industrialuna economia oberta al món i altament innovadora”, apunta el secretari d’Empresa i Competitivitat, uns actius als quals cal sumar-hi “una de les comunitats d’startups més dinàmiques d’Europa i proveïdors de primer nivell”.
.
La millor estratègia en captació d’inversions estrangeres
 .
A banda de reconèixer Catalunya com la regió més atractiva del sud d’Europa en termes d’inversió estrangera el 2018 i el 2019, la publicació també premia Catalunya per comptar amb la millor estratègia per captar inversió estrangera entre les regions considerades ‘grans’, és a dir, les que superen els 4 milions d’habitants.

 

Segueix llegint l’original a: premsa.gencat

alta

Sobre el autor

mm

Redacción Contenidos curados por nuestros redactores atendiendo al perfil del directivo y empresario TIC y de las Pymes en proiceso de transformación digital


Equipo

(por orden de aparición)
Tomâs Cascante
Alvar Soto
Joan Bosch
Patricia Madrid
Santa Vàsquez de la Cruz
Chus Blasco
Sonia Solà
Jesús Soler
Jordi González-Pons
Fernando Montans

COLABORAMOS CON
FlICKR GALLERY
Próxima publicación:
  • Aprovecha el fin de semana para profundizar en nuestros contenidos (14 diciembre 2019)
Desarrollo web y soporte técnico
Producción y contenidos:
TOMÂS CASCANTE, Barcelona, Spain